IJshoeve - de St. Jozefshoeve

Vers en ambachtelijk bereid melkijs, daarvoor volstaat in de Antwerpse Kempen één adres: de Ijshoeve in de Nijlense deelgemeente Bevel. Deze vindt u midden in de natuur, weg van drukte en stress, op een vogelvlucht van het natuurdomein Kruiskensberg.

Fietsers vinden hier hun halte vol smaak tussen fietsknooppunten 23 en 24, aan de Steynenhofweg 8 in Bevel (Nijlen). Deze Sint-Jozefshoeve is al sinds 2011 bekend als de Ijshoeve.

In de zomer maken we met vrienden wekelijks een vaste fietstocht.
Onze energie halen we steeds uit het smullen van een lekker ijsje bij De IJshoeve.

V. PeetersItegem

Kom genieten van puurheid en rust in onze kindvriendelijke tuin. U kan kiezen uit tal van smaken ijsjes. Of ziet u het meteen liever groter? Ook literdozen, gepersonaliseerde ijstaarten, rijstpap e.a. tasten uw smaakpapillen onvergetelijk aan. Geniet u liever thuis of op een andere locatie? Reserveer dan de Ijshoevewagen voor verjaardagsfeestjes, recepties, huwelijken of andere evenementen.

Een ijsje, daar geniet u uiteraard vooral in de zomer van. Maar ook als het minder warm is, is er geen reden om niet te smullen. Op zondag voorzien we in onze verbruikerszaal (max. 25 personen) wafels, pannenkoeken of appelstrüdel om uw ijs te voorzien van een hartverwarmende toets.